27 Mart 2010 Cumartesi

Kurumsal2 64 bit kurulan CD sürüm adları

1 Şubatta ilk sürümü hazırladık. Eksik paket sayısı oldukça fazlaydı ve çok fazla farklı bilgisayar üstünde deneme fırsatımız olmamıştı. Onun bir adı yok :(


19 şubatta protokol imzalamak için gelen pardus ekibi ,ile atölye çalışmasından sonraki değişikliklerle yeni bir sürüm çıkardık. Sürümün adı VECİHİ.

Bilgi işlemde bir balığımız var, cinsi astronot. Parmağımızı akvaryum camına koyduğumuzda ağzını açıp hızlıca gelip kafasını cama vuran, kendinden küçük her şeyi yemeye çalışan, bize alışan, bizden kaçmayan. (cinsinden kaynaklı:) ve güneşin akvaryumunun üzerine vurmasıyla renkleriyle muhteşem bi görüntü oluşturan . Balığımızın adını Şener Şen' in pilot karakter adını, Vecihi' yi verdik. Sürüme ise balığımızın adını:)


6 Martta artan paket sayısı, yapılan değişiklikler sebepleriyle yeni bir sürüm çıkarttık. Sürümün adı SERUHATTO[1].

Çalışmalara başladığımızda dört kişiydik; Metin, Mete ve Serhat. Serhat geçen yıl bölümümüzden mezun oldu. Yanımızda olduğu sürece bizlere çok yardımda bulundu. Aralık ayında askere gitti ”o şimdi asker:)”. İsminin Japonca söylenmesiyle oluşan "SERUHATTO" kelimesi bu sürümün adı oldu.


[1] http://tinyurl.com/seruhatto

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder